Halpaa vai ei ?


Kirpputori ostos, halpa vai ei?

Kävin pitkästä aikaa kirpputorilla. Nyt on tullut erilaiset käsintehdyt koristeet ja asetelmat kirpputoreille. Ajatuksena on monella ollut, että joulu tulee ja ihmiset haluavat ostaa erilaisia asetelmia koristeeksi. Kaikki eivät ehdi tai halua tehdä näitä asetelmia itse.

On erilaisista karkeista tehtyjä puita ja muunlaisia jouluteemaan sopivia asetelmia.

Sellaisen kirpputoripöydän näin tänään. Asetelmat ovat ihan kivoja ja tuovat monelle hyvän mielen ja joulun odotuksen tunnelman.

Itseäni häritsi tälläisessä pöydässä feikki mariskooli, johonka oli laitettu Fazerin Geisha-konvehdit. Lisäksi oli erikseen kirjoitettu, että kaikki on syötäviä.

Ensimmäinen asia, johonka kiinnitin huomiota oli feikki mariskooli.

Sitten katsoin mitä pyydetään tästä feikki mariskoolista ja hiukan Fazerin Geisha-konvehdeja.

Hinta oli mielestäni todella paljon suhteessa siihen minkä arvoinen kyseinen tuote olisi ollut sinulle kaupassa. Feikkiä mariskoolia, tätä mallia sai aikoinaan Tiimarista 3 kappaletta 10:llä mummon markalla. Nykyään saat kirpputorilta noin 1 – 3 eurolla. Karkkia tässä kulhossa ei ollut sitä vertaa mitä Fazerin konvehdi laatikkossa on, kun ostat niitä. Tarjouksesta voit saada Geisha-konvehdit tai muita laatikossa 10 eurolla 3 kappaletta.

Laskennallisesti tuon asetelman tekemiseen on mennyt alle 5 euroa, mutta myönnän täytyy sitä omalle työlle ja kirpputoripöydällekin tietekin laskea hintaa.

Itse, kyllä ostaisin aidon mariskoolin, joita voi saada tarjouksesta väristä riippuen noin 15 – 30 euron hintaan. Karkit ostaisin itse kaupasta.

Itselleni on erittäin tärkeää viedä aito mariskooli tai jokin muu vastaava, jos vien.

Koriste

Feikki mariskooli ja Geisha-konvehdit

Vastaa