Mihin kaikkeen ollaan valmiita ? ? ?


Tänään olemme sitten saaneet lukea, kuinka petoksesta tuomion saanut henkilö voi olla epätoivoinen.

Tässä blogissa olen kertonut, yhdestä muumimukeilla rahaa huijaannesta henkilöstä.

Lisää tulee tässä http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/vasasi-poliisin-nimissa-asiakirjoja/2240736?pwbi=bbc6955de569ed3d1e5d5e9b4e250a9a

Tasapuolisuuden nimissä laitan vielä hänen selitykset http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/muumimukinainen-kieltaa-asiakirjojen-vaarentamisen/2240737

Nyt täytyy myöntää, että ei ainakaan mielikuvitusta puutu, mutta ehdollinen tuomio on jo tullut ja identtieetti varkaus on tullut rangaistavaksi, niin ei ole ihan kaikkein järkevin teko.

Ihmettelen suuresti, jos tämä ei mene syyttäjän kautta oikeuteen, sillä viranomaisten asiakirjojen väärentäminen on aika vakava rikos, koska viranomaisen tekemiin asiakirjoihin on yleensä pitänyt pystyä luottamaan.

Kuinka epötoivoinen voi olla tälläinen ihminen ?

Sitä en osaa tai voi sanoa, mutta eiköhän tämä henkilö ole jotenkin nyt täysin ajattelematon. Tälläinen yritys kertoo, kuinka epätoivoisesti halutaan pitää kiinni tietystä mielikuvasta, vaikka olisi pääsyt helpommalla, kun olisi hyväksynyt tuomion ja maksanut rahat takaisin. Sen jälkeen parantanut tapansa. Nyt tämä tekijä taitaa vaan pahentaa omia asioitansa.

Olisi hänen pitänyt ymmärtää, että tietenkin lehdistö ja ammattitaitoinen toimittaja tarkistaa asiat viranomaiselta ja esimerkiksi jutussa mainitulta asianajajalta.

Sitten vasta olisi päästy lehteen kertomaan oma näkemys.

2 thoughts on “Mihin kaikkeen ollaan valmiita ? ? ?

  1. En arvuuttele kenenkään sielunelämää. Tämän kirjoituksen tarkoitus on osoittaa, että aina kaikki ei ole rehellisiä ja mitä kaikkea ollaan valmiita tekemään.

Vastaa