Stockmannin juhlavuoden tuotteet


Stockmann on tavaratalo, joka on juhlinut omaa 150 vuotista taivalta.

Ensin ilmestyi muki, sitten lautanen ja nyt on ilmestynyt kaadin. Muitakin on ilmestynyt aiheeseen liittyen, mutta jätän ne nyt sujuvasti pois tästä.

Muki ilmestyi vuonna 2012 ja kyseinen muki myytiin aika nopeasti loppuun. Aluksi mukista sai maksaa itsensä varmasti kipeäksi, mutta nyt tuntuu, että hyvä jos kaupaksi saa. Toki ne menee kaupaksi, mutta muistan, kun mukista sai maksaa noin 150 euroa, kun oli tarrallinen eli käyttämätön. Nyt olen nähnyt näitä myynnissä noin 60 – 90 euron välissä ja ei ole mennyt ns. kuumille kiville. Toteutuneita hintoja on vaikea sanoa, koska kukaan ei tietenkään halua kertoa niitä.

Lautanen 19 cm halkaisija ja malli on matala, tuli myyntiin syksyllä 2015. Lautanen maksoi verkkokaupassa 34.90 ja sitä on aluksi kaupiteltu huuto netissä kovaan hintaan, mutta ainakin minä näin vielä huhtikuussa 2016 näitä myynnissä ihan kivijalka myymälässä ja näyttaisi olevan verkkokaupassa.

Kaadin 1 litran tilavuus tuli myyntiin keväällä 2016.

Kun lautanen ja kaadin tulivat myyntiin Stockmannin verkkokauppa kaatui.

Lautasia yritin ostaa verkkokaupasta ja kun tämä kaatui oli pakko ottaa ja lähteä ajamaan itse kivijalkaliikkeeseen, joten nyt näitä on liikaa minulla. Mutta ei hätää, en ole ostanut näitä muita varten, joten voivat olla kaapissa ja ilahduttaa joskus jotakin hyvin innostunutta fania.

Kaatimen myynnin meinasin kokonaan missata, mutta minä sain sen vielä 30.4.2016 ihan kivijalka kaupasta. Tämä kaadin tuli myyntiin 28.4.2016 ja myytiin heti loppuun, uusi erä tuli seuraavana päivänä ja huomasin silloin, että tälläinen on tullut, kun katsoin ajankulukseni mitä kaikkea on myynnissä huuto netissä. Huuto netissä kaadinta myytiin 99 euron hintaan, mutta kaupasta se oli 49.90 euroa. Nyt näitä näkee monella hinnalla.

Pikavoittoja on tulossa joillekin. Itse päätin, että en osta näitä huuto netistä ja sitä kautta tue jonkun lompakkoa.

Stockmann_kaadin_blogi
Kaadin

Myönnän olen sen verran muumi fani, että ostan ne kaupasta ja jätän suosiolla kovalla hinnalla olevat tuotteet ostamatta. Toki tämän kaatimen huomaaminen melkein liian myöhään otti päähän, mutta heti ennen kello 9.30 paikalle, kun tavaratalo aukesi 9.00 pelasti minun vappuni.

Jokainen varmasti tietää, minne minun perheen vappujuhlaan tarvittavat rahat meni 😉

Vastaa