Löydät olemattoman tavaran myyjän myynti-ilmoituksen internet myynti- ja ostopalstalta


Kuten olen kertonut oman olemattoman tavaran myyjän toiminnasta.

Nyt syyskuussa tein mielenkiintoisen löydön internetin myynti- ja ostopalstalta.

Löysin kyseisen olemattoman tavaran myyjän nimellä ja puhelinnumerolla myynti-ilmoituksia. Näissä myynti-ilmoituksissa myytiin kotiin, harrastuksiin ja elämiseen käytettävää tavaraa. Myynti-ilmoituksessa oli se puhelinnumero, jonka hän antoi minulle silloin, kun teki petoksen.

Mikä oli ensireaktioni?

Ensin en meinanut uskoa silmiäni, voiko tämä olemattoman tavaran myyjä olla näin härski, että 2 vuoden jälkeen luulee, ettei kukaan muista hänen myynti-ilmoituksessa olevaa puhelinnumeroa (jolla teki petoksen, tuomio on tullut tästä).

Lisäksi käyttää vielä omaa nimeänsä?

Näköjään voi.

Mistä tiedän tai muistan 2 vuotta vanhan puhelinnumeron?

Minulla on tallella kaikki hänen kanssa käyty sähköpostikirjeenvaihto. Lisäksi myyntipalstan kanssa käyty sähköpostikirjeenvaihto tallessa. Sieltä on helppo tarkistaa asioita nopeasti.

Miten toimin?

Jokainen voi tietenkin toimia miten haluaa. Minä en viitsinyt kirjoittaa kyseisen myyntipalstan kautta viestiä hänelle. En halua olla hänen kanssa missään tekemisissä, mutta ulosottoviranomainen saa minulta aina postia tietyin väliajoin. En aijo unohtaa hänen käräjäoikeudesta tuomittuja vahingonkorvauksia, enkä lopettaa hänen seuraamista taustalla ennen, kun saan vahingonkorvaussumman korkoineen takaisin.

Laitoin kyllä myynti- ja ostopalstan ylläpidolle viestiä, että jos haluatte voitte tarkistaa tietyillä tiedoilla, käräoikeudesta paperit, tälle nimelle on ja löytyy tuomio petoksesta, joka on saanut lainvoiman.

Yleensä internetissä olevissa myynti- ja ostopalstoilla on linkki, jossa voit ilmiantaa ilmoituksen, kun ilmiannat ilmoituksen perustele ilmianto hyvin.

Joidenkin myynti- ja ostopalstojen säännöt sanoo, että täytyy olla oma kuva ilmoituksesa, joten jos löydät kuvan, joka on sinun, tee ilmianto, näin ylläpito voi puuttua paremmin kuvaa väärinkäyttäjän toimintaan.