Taas täytyi käydä verkko-ostoksilla saksassa


Tässä on uusin kotini valloittaja Aalto maljakko, joka on 120mm korkea, mutta pienempi muuten, kuin normaali 120 mm aalto maljakko.

Näin oletan asian olevan, tätä mainostettiin saksalaisessa verkkokaupassa ”Iittala Aalto Vase miniature Set limit.” teksti oli todella sekavaa, en oikein päässyt selville, mitä siinä myytiin. Pyysin muutamaa alan harrastajaakin auttamaan, jos he osaisivat lukea tekstin ja kertoa mitä kyseisessä tekstissä myydään.

Mieheni yritti sitten oman työnsä ohessa lukea minun viestiä ja miettiä, mitä vaimo on taas tilamassa ja mitä kyseisessä tekstissä nyt myydään.

En päässyt kunnolla selvyyteen, mutta ostettavahan se oli uteliasuuden vuoksi.

Iittala esittelee Aalto maljakon seuraavasti:

      ”Aalto maljakko syntyi vuonna 1939 ja seuraavana vuonna se esiteltiin Pariisin maailmannäyttelyssä. Sen luonnollinen aaltomainen muoto luodaan vielä tänäin päivänä suupuhaltamalla Iittalan tehtaalla. Yhden maljakon valmistamiseen tarvitaan seitsemän ammattitaitoista käsityön taitajaa. Aalto-maljakko on todellinen ajattoman muotoilun klassikko.”

Tässä se nyt on, mitä tuli ostettua. Kuvassa on Aalto-maljakko, jota on tehty 400 kappaleen erä. Värinä on Sade/Valkoinen, tämä on valmistettu suomessa.

Sade_Valkoinen_120_mm Sade_Valkoinen_120_mm

Vastaa