Japaniin tehdyn erikoiserän palautus suomeen


Iittala tekee tuotteista erikoiseriä. Osa näistä jää kotimaahan, mutta tehdään myös vain ulkomaille tarkoitettuja erikoiseriä.

Japaniin tehtiin vuoden 2015 syksyllä erikoiserä kivi kynttilälyhtyjä väreissä Ametisti, Oliivi, Purppura ja Ruskea. Ametisti oli yksinoikeudella vain Japaniin.

Japanin seikkailu Ametistin osalta onkin kerrottu tässä blogissa (http://kruununjalokivet.com/?p=1049).

Nyt vuoden 2017 lopussa tästä erikoiserästä osa on tullut palautuksena takaisin suomeen.

Palautetut väri ovat Purppura ja Ruskea.

Väreinä nämä eivät juurikaan erotu tuotannossa olleista, eli pieniä sävyeroja löytyy samon tuikun pohjan paksuus voi vaihdella.

Näitä palautettuja tuikkuja on saanut tai vielä saattaa saada pääkaupunkiseudun Iittalan Outlet myymälästä 38.50 euroon hintaan.

Minä en asu pääkaupunkiseudulla. Ongelmaksi tuli se, kuinka saisin itselleni tästä erikoiserästä olevat suomeen palauttettujen tuikkujen värit itselleni. Onnistuin järjestämään asian.

Joten taas tulee iso kiitos toiselle keräilijälle, joka teki minulle palveluksen. Haki kyseiset tuikut tuolta outlet liikkeestä ja lähetti ne minulle postin kautta.

Oliivia en ole saanut käsiini, mutta jos joskus kohtuu hinnalla on mahdollisuus saada, kyllä minä sen huolin kokoelmiini.

Jostain luin, että Iittalan eri outlet ja store liikkeiden välillä voi tilata tuotteen, esim. Lomminan outlet lähettää tuotteen Tampereelle Pirkkalaan. Tietenkin tämä maksaa. Itse en ole kokeillut tätä palvelua.

Tämä juttu on julkaistu tietoisesti hiukan myöhässä, että kaikki halukkaat ovat saaneet tämä tuikut jotenkin outlet myymälästä.

Vastaa