Rehellisiäkin myyjiä löytyy


Tehdään kerrankin tori.fi sivustosta positiivinen postaus.

Minulla on ollut käytössä kauan Ipad ja siihen on yhdistetty Logitech näppäimistö, joka toimii myös suojakotelona.

Aikoinani ostin näitä 2 kappaletta. Ajattelin, että puolisokin haluaa käyttää näin omaa Ipadia. Ei halunut, jäi toinen sitten vuosiksi kaappiin.

Vuosien varrella omani sitten meni rikki, ei muuta kuin kaapista puolisolle ostettu käyttöön.

Alle kk sitten kaadoin aamukahvit näppäimistölle, ei hätää nopeasti sitten kuivaus vaan, kyllä se siitä. Samana päivänä kissa päätti uittaa näppäimistöä hiukan lisää. Tämä oli sitten se kuolinisku tällekin näppäimistö / suojakotelolle.

Ei hätää mennään kauppaan ja ostetaan uusi. Sen uuden ostaminen ei käynnytkään ihan niin helposti. Logitech on lopettanut valmistuksen ja mikään verkkokappa ei enää myy, ei edes ebay tai joku muu vastaava.

Google laulamaan ja tori.fi sekä huuto.net laulaan myös. Tori.fi ja Huuto.net sivustolta löytyi vastaava näppäimistö / suojakotelo. Huuto.net sivustolla oli ihan kohtuu hinnalla, mutta palautteet ei mairitellut.

Tori.fi sivustolla oli vastaava ja ilmoitus oli, että lähes uusi. Ei muuta kuin mietintään, uskallanko laittaa rahojani kyseiseen tuotteesen, tämä on pääkaupunkiseudulla ja minä täällä pirkanmaalla.

Päätin ottaa riskin. Googletin myyjän nimen, tein käänteisen kuvahaun ja googletin tilinumron.

Mitä upeinta sain, kun sainkin kyseisen asian.

Toki myönnän, kyseinen tuote ei ollut muumimuki, lastenvaate (merkkivaate) tai muu vastaava paljon haluttu tuote.

Jälkeenpäin tosin selvisi, että rakas isosiskoni olisi ehkä pystynyt noutamaan, koska hän oli pääkaupunkiseudulla käymässä.

Vastaa